Tânăr arestat pentru șantaj

Un tânăr constănțean a ajuns în atenția oamenilor legii, după ce a șantajat o femeie cu răspândirea în spațiul public a unor filmulețe compromițătoare. Polițiștii i-au întins bărbatului o capcană, prinzându-l în flagrant. Acesta se află acum în arestul poliției și i s-a întocmit dosar penal.

O tânără de 21 de ani din Constanța a trecut printr-o experiență neplăcută. Ea a căzut în plasa unui fost prieten, un bărbat în vârstă de 35 de ani, după ce i-ar fi trimis acestuia imagini compromițătoare.

Potrivit autorităților, bărbatul a șantajat-o pe femeie cu faptul că va publica cele două filmulețe, în care tânăra apare în ipostaze compromițătoare, dacă nu va întreține relații sexuale cu el. Se pare, totuși, că între cei doi ar fi existat deja o relație, pe care tânăra a dorit să o încheie, iar bărbatul nu a digerat foarte bine decizia femeii. În prezent, bărbatul este reținut pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore și se află în arestul poliției. În cursul zilei acesta va fi audiat de un procuror din cadrul Parchetului pe lângă Judecătoria Constanța, în vederea luării măsurilor legale.

Reporter: Oana Jărloianu ; Imagine: Cristian Rizea