Tâlhărea și amenința cadrele didactice și colegii chiar în incinta școlii

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xIJgvwkRXOU[/youtube]Un elev în clasa a X-a de la Colegiul Tomis din Constanţa a fost arestat preventiv după ce și-a terorizat profesorii, colegii dar și pe părinții acestora, amenințându-i în repetate rânduri cu bătaia. Toți elevii îi știau de frică ba chiar îi plăteau și taxă de protecție pentru a fi lăsați în pace.

Tânărul a ajuns la Colegiul Tomis după ce a fost exmatriculat de la I.N.Roman pentru același comportament neadecvat. Odată cu sosirea lui a început și calvarul. Elev în clasa a X-a, Elvis și-a tâlhărit de nenumărate ori colegii care, de frică, au sfârșit prin a-i da banii de pachet. Cei care îndrăzneau să-i iasă din cuvânt erau amenințați și bătuți. Până și cadrele didactice și părinții ajunseseră să îi știe de frică, acesta fiind de multe la un pas de a sări la gâtul celor care au venit să îl tragă la răspundere pentru comportament.

Conducerea unităţii de învăţământ a încercat să îl aducă pe calea cea bună și l-a îndrumat către psihologul școlii, dar rezultatele au întârziat să apară. După ce a primit mai multe șanse de a-și revizui atitudinea, ultima ispravă a elevului l-a determinat pe director să solicite în cele din urmă sprijinul autorităților. Elvis i-a luat cu forța banii unui coleg de clasă.

Acum elevul se află în arest preventiv, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, însă cel mai probabil va fi pus în libertate pentru că nu a împlinit vârsta majoratului. Partea cea mai rea este că nu poate fi exmatriculat deoarece învățământul obligatoriu este de 10 clase.

Reporter: Camer Negip ; Imagine: Victor Nita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.