Tabăra Delfinul este, ca în fiecare vară, gazda a sute de copii din întreaga ţară (VIDEO)

Tabăra Delfinul este, ca în fiecare vară, gazda a sute de copii din întreaga ţară care vin să-şi petreacă vacanţa pe litoral! În această dimineaţă, două sute de micuţi din Covasna au ajuns în tabără. Pentru unii dintre ei a fost pentru prima dată când au văzut marea!

Tabăra Delfinul, din Năvodari va găzdui în această vară 1200 de elevi din Covasna, dar şi din judeţul Constanţa. Este prima serie de elevi care ajunge în tabără, în cadrul programului Consiliului Judeţean Constanţa, “Constanţa estival – spectacol pentru copii 2012”, iar ultima serie va pleca pe nouă septembrie.

Primii două sute de elevi au sosit în acestă dimineaţă, iar bucuria lor este cu atât mai mare cu cât mulţi dintre ei nu au văzut niciodată marea.

Fiecare serie va sta şase nopţi şi şapte zile, iar printre activităţi se va număra şi o plimbare la Delfinariu, Acvariu, dar şi la Muzeul de Istorie. Bineînţeles că nu vor lipsi jocurile şi concursurile pe plajă. Elevii fac parte dintre cei cu rezultate bune la învăţătură şi mai ales din familii defavorizate.

Reporter: Mirela Iancu ; Imagine: Cristi Caciauna