Tabără de vară pentru copii defavorizați

100 de copii defavorizați din Iași vor vedea marea pentru prima dată în acestă vară. Asociația non-guvernamentală MicNews derulează o campanie menită să-i ajute pe cei mici să ajungă în tabăra de vară din staţiunea Eforie Sud.

Campania “Sărăcia Distruge Omenia” vine în beneficiul copiilor cu afecţiuni grave şi ai celor care provin din medii defavorizate. În prezent , se derulează o acțiune menită să-i ajute pe cei din zona Iași, Târgul Frumos să se bucure de mare, soare și multe alte surprize. Toate acestea sunt incluse într-o tabără de vară organizată în Stațiunea Eforie Sud din Constanța. Până în prezent, familii cu posibilități materiale reduse din mai multe județe ale țării au reușit să-și trimită copii la mare prin intermediul acestei asociații.

Pentru a-şi atinge scopul organizării acestei vacanțe și pentru a aduce zâmbete și bucurii în viața copiilor proveniți din familii cu greutați materiale, conducerea asociaţiei cere sprijinul agenților comerciali care le pot pune la dispoziție copiilor transportul, masa și cazarea.

Redactor: Denisa Albu