Tabăra de la Năvodari, preferată de elevi

Anual, sute de copii ajung, pentru câteva zile de relaxare, la malul mării. Mai exact, în Tabăra pentru copii de la Năvodari. Aici au parte de un sejur plin de distracție, jocuri și concursuri. Timp de câteva zile, cei care ajung aici își fac amintiri cât pentru o vacanță întreagă.

Copiii din toate colțurile țării vin vara de vară la Năvodari alături de colegii lor în tabere organizate. Tabăra de la malul mării este cunoscută pentru serviciile foarte bune pe care le oferă, dar și pentru programul antrenat gândit special pentru copiii ajunși aici.

Cei mici petrec aproximativ o săptămână în Tabăra de la Năvodari. Unii dintre ei sunt pentru prima dată aici, pentru alții a devenit deja o tradiție și nu trece vară fără să ajungă la malul mării.

Însă surprizele nu se opresc aici pentru cei mici.

Costul pentru o vacanță de 7 zile și 6 nopți cu pensiune completă costă 492 de lei. În același tarif sunt incluse mai multe facilități, printre acestea accesul la bazele sportive, asigurarea de materiale și accesorii pentru concursuri, servicii salvamar și asistență sanitară gratuită. Pentru grupurile mai mari de 30 de persoane, transportul dus- întors de la Gara Constanța până la Tabără este asigurat.

Reporter: Cerasela Videanu ; Imagine: Adrian Florea