Sute de pensionari cu venituri mici din Cernavodă au primit astăzi pachete cu alimente din partea administrației locale (VIDEO)

Produsele le-au adus vârstnicilor zambetul pe buze, mai ales că mulţi au declarat că de luni de zile nu au mai consumat carne.

Carnea, unul din alimentele de bază, a devenit pentru doamna Steluța un adevarat lux. La 70 de ani, bătrâna are o penise de numai 350 de lei cu care trebuie să se descurce o lună întreagă. Cu regret în glas, pensionara spune că familia ei consumă carne doar de sărbători. După ce a ridicat pachetul cu alimentele distribuite de administraţia locală din Cernavodă, femeia a declarat că va pregăti o friptură de pui.

Nici doamna Niculina nu o duce mai bine la capitolul finanțe. Femeia spune că va porționa puiul în așa fel încât să poată prepara mai multe feluri de mâncare, pentru că doar așa va reuși să facă economie.

La fel ca doamnele din imagini și alți 600 de cernavodeni au primit pachete cu alimente din partea primăriei.

Alimentele pentru pensionarii din Cernavoda cu venituri mici vor fi distribuite și în decursul zilei de marţi. Bătrânii vor mai primi ajutoare și în preajma Crăciunului.

Reporter: Roxana Oprea ; Imagine: Gabriel Niculae

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.