Sute de pasageri au fost nevoiţi să meargă cu autocarul de la Constanţa la Bucureşti

Ceaţa densă din această dimineaţă a dat peste cap atât transportul rutier cât şi pe cel aerian şi maritim. Trei avioane care zburau dinspre Roma, Atena şi Belgia spre Bucureşti au fost nevoite să aterizeze pe aeroportul Mihail Kogălniceanu din cauza condiţiilor meteorologice nefavorbile. Astfel, au fost puse la dispoziţie mai multe autocare pentru cei 210 de pasageri care se aflau în aeronave pentru a fi transportaţi spre Bucureşti.

În ceea ce priveşte transportul martim, autorităţile au decis să sisteze toate operaţiunile portuare din cauza vizibilităţii reduse, acestea fiind reluate începând cu ora 10:00.

În ceea ce priveşte traficul rutier, nu au fost înregistrate accidente rutiere, şoferii ţinând cont de sfaturile agenţilor de poliţie şi circulând cu viteză redusă şi cu luminile de întâlnire pornite. Meteorologii anunţă însă că ceaţa va persista în judeţul Constanţa şi in această noapte, aşa că pentru siguranţă conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte limitele de viteză atât în loclaităţi cât şi în afara lor.

Reporter: Paula Moroi ; Imagine: Victor Nita