Sute de parfumuri confiscate la frontiera Vama Veche

Sute de parfumuri susceptibile a fi contrafăcute, au fost confiscate de polițiști în punctele de trecere a frontierei din Negru Vodă și Vama Veche. Bunurile în valoare totală de aproximativ 190.000 lei,  au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Poliţiştii de frontieră din cadrul punctelor de trecere a frontierei Negru Vodă și Vama Veche au depistat un cetăţean moldovean și un cetățean român, care au încercat să  introducă ilegal în țară peste 800 flacoane parfum, care purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

Luni, în jurul orei 07.00, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Negru Vodă au efectuat controlul specific, pe sensul de intrare în ţară, asupra persoanelor aflate într-un autoturism înmatriculat în Bulgaria. Astfel, autoritățile  au descoperit ascunse în bagajul personal al unui cetățean moldovean în vârstă de 32 de ani, peste 200 de  flacoane parfum.

Marți, în jurul orei 03.00, acționând în baza unei informaţii, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche au efectuat un control în urma căruia au  descoperit ascunse în diverse spații ale unui autorism  și în bagajul personal al unui cetățean român în vârstă de 27 de ani, peste 600 de  flacoane parfum.

În ambele cazuri, bunurile în valoare totală de aproximativ 190.000 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, de către polițiștii de frontieră.

Redactor: Isabela Boantă