Sute de cai putere, motoare turate la maximum și multă adrenalină

Nu au fost curse ilegale organizate de împătimiți ai vitezei, ci o paradă cât se poate de decentă, însă extrem de spectaculoasă. Peste o mie de motocicliști din România și țări din Europa și-au dat întâlnire în acest week-end în Mamaia, la un eveniment intrat aflat de câţiva ani în programul estival: Seawolves Bike Fest, ajuns acum la a șasea ediție. Să vedem ce a ieșit!

Flancați de mașini ale Poliției Rutiere și zece motocicliști de la Circulație, pasionații motoarelor pe două roți au pornit din Mamaia Nord într-o paradă fără precedent prin stațiune.

Motocicliști sosiți din Harghita, Buzău, Baia Mare ori București, acompaniați de prieteni care au rulat pe două roți mii de kilometri ca să ajungă pe litoralul românesc din Germania, Polonia sau Bulgaria și-au dat întâlnire în Mamaia. Au defilat mândri cu motoarele puternice, care valorează zeci de mii de euro fiecare, iar apoi s-au regrupat în campingul unde vor petrece alături de fete frumoase pe ritmuri rock, stropite cu multă bere. Exact așa cum îi stă bine unui biker adevărat…

Reporter: Cosmin Bele ; Imagine: Victor Nita