Susținere online pentru Nicolae Matei (VIDEO)

Tot mai multe persoane se arată indignate de reţinerea primarului din Năvodari, Nicolae Matei. Atât locuitorii oraşului cât şi cei din alte zone dezabrobă decizia magistraţilor bucureşteni şi le este greu să creadă că aşa ceva i se poate întâmpla edilului, despre care spun că a făcut numai lucruri bune pentru nordul litoralului.

Astfel de mesaje apar zilnic pe pagina edilului şi tot mai mulţi oameni îl încurajează şi işi exprimă regretul pentru situaţia actuală. După mitingul de amploare organizat duminică la Năvodari şi campania de strângere de semnături pentru eliberarea primarului, oamenii s-au mobilizat din nou şi au făcut și o petiție online denumită „Semnături pentru eliberarea primarului Nicolae Matei”. Iată ce spun câțiva dintre cei care au semna-o.

Recursul la decizia Tribunalului Bucureşti se va judeca miercuri în Capitală.

Redactor: Catalin Schipor

One thought on “Susținere online pentru Nicolae Matei (VIDEO)

  • 20 noiembrie 2012 at 15:48
    Permalink

    Cred in nevinovatia acestiu om minunat care a dat stralucire orasului in care locuim ,ajutor oamenilor si multe alte fapte laudabile.Sper ca se se faca dreptate si Edilul orasului nostru sa revina printre noi cat mai repede.Dumnezeu sa ii ajute!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.