Suspectul în cazul uciderii vânzătoarei din zona Delfinariu a fost arestat preventiv

Suspectul în cazul uciderii vânzătoarei din zona Delfinariu a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. Decizia instanței a fost dată rapid, după ce suspectul și-a recunoscut fapta. Oamenii legii nu au găsit arma crimei nici până în acest moment.

Nicolae Filimon, presupusul criminal al vânzătoarei de la chioșcul de ziare din zona Delfinariu, a fost prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. El a fost adus în cătușe și sub escorta poliției.

Așa cum era de așteptat, suspectul a fost arestat preventiv pe o perioadă de 30 de zile. El și-a recunoscut fapta, deși nu își aduce aminte cu exactitate câte lovituri i-a aplicat victimei. Oamenii legii nu au găsit nici până în acest moment arma crimei pentru că suspectul nu își aduce aminte cu exactitate unde a aruncat-o din cauza stării avansate de ebrietate în care se afla. Cu toate acestea, în bagajele suspectului au fost găsite hainele pătate de sânge cu care se presupune că a fost îmbrăcat în momentul atacului. Ele vor fi supuse unei expertize pentru a se stabili cu exactitate dacă este sângele Adrianei Farcaș, femeia de 30 de ani care și-a pierdut viața în mod tragic, în timp ce se afla la muncă. Potrivit procurorilor, presupusa faptă lui Nicolae Filimon va fi încadrată la omor calificat și tentativă de tâlhărie, neexistând elemente care să dovedească premeditarea faptei. Din declarațiile date de Filimon în fața procurorilor reiese că ținta lui era de fapt sora prietenei lui, iar Adriana Farcaș a plătit cu viața doar pentru că se afla la magazinul de unde suspectul obișnuia să își cumpere țigări. De această dată însă, el nu avea bani și a vrut să obțină pachetul de țigări sub amenințarea armei. Femeia în vârstă de 33 de ani a lăsat în urmă doi copii, de trei și respectiv șase ani. Suspectul crimei a mai primit anterior condamnări la închisoare, însă cu suspendare pentru furturi din autoturisme.

Rpeorter: Bogdan Bolojan ; Imagine: Cristian Rizea