Suspecții violulul de la Murfatlar, arestați

Magistrații Judecătoriei Constanța au luat măsura arestării preventive pentru treizeci de zile în cazul persoanelor care ar fi violat o fată din Murfatlar. Conform rechizitoriului întocmit de procurori, patru indivizi ar fi luat o tânără de la un club după care au întreținut relații sexuale cu ea fără consimțământul ei. Mai mult, persoana care conducea mașina avea permisul anulat.

La data de 10.02.2014, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a dispus sesizarea Judecătoriei Constanţa cu privire la luarea măsurii arestării preventive faţă de inculpatii C.S., M.M., G. R. şi A.-V.O., cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol, lipsire de libertate şi conducere pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis de conducere i-a fost retras sau anulat. S-a specificat în ordonanța de reținere

Suspecții au o cu totul altă variantă. Ei spun că tânăra este o prostituată cunoscută în Murfatlar. Conform celor susținute de ei, aceasta le-ar fi perceput 150 de lei pentru serviciile sexuale. În momentul în care a urcat în mașina fata ar fi cerut bani mai mulți, iar situația a degenerat.

Redactor: Bogdan Bolojan