Suspect de COVID-19, fuge din spital

Mare este grădina lui Dumnezeu și mulți…sar pe fereastră! Asta și-au spus și medicii unui spital din Cluj acolo unde un bărbat a fugit pe fereastră din Clinica de Pneumoftiziologie “Leon Daniello”.  

Acesta era internat cu simptome de infecţie cu SARS-COV-2.

În perioada 31.03.2020, ora 21:00 – 01.04.2020, ora 11:00, o persoană de sex bărbătesc, fată de care a fost dispusă anterior o pedeapsă complementară privind interzicerea dreptului de a se afla în municipiul Cluj-Napoca, fiind internată în Clinica de Pneumoftiziologie ‘Leon Daniello’ din Cluj-Napoca şi având simptomatologie specifică infectării cu virusul SARS-CoV-2, a părăsit incinta unităţii medicale, fără acordul personalului medical, prin escaladarea ferestrei salonului, după care s-a  deplasat intr-o direcţie necunoscută”, se arată într-un comunicat al Parchetului General.

Acesta nu fusese confirmat cu COVID-19, dar avea, însă, simptomatologia specifică infecţiei. El a fost prins în noaptea de miercuri spre joi în faţa Operei Maghiare din Cluj-Napoca. Bărbatul, care mai avea la activ o condamnare şi nu avea dreptul de a se afla în Cluj-Napoca, s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de zădărnicirea combaterii bolilor şi neexecutarea sancţiunilor penale.

Redactor: Oana Jărloianu