Surprize realizate la Casa de Cultură “Pontus Euxinus” din Năvodari

În primele două zile ale programului “Școala Altfel” peste 1000 de preșcolari și școlari, însoțiți  de cadre didactice și părinți, au ales să viziteze instituțiile din orașul Năvodari.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Iwk2f8d9c7A[/youtube]

Fiecare vizitator – elev, părite sau cadru didactic – a avut ocazia să cunoască spatiul de lucru din cadrul unor institutii din Năvodari si sa ramana cu amintiri placute din locurile vizitate.

Elevii de clasa a II-a ai Școlii generale George Enescu din Năvodari împreună cu învățătoarea Elena Frățică au decis să meargă la Casa de Cultura Pontus Euxinus din localitate  pentru a realiza mici surprize specifice Sărbătorilor Pascale. În demersul lor, aceștia au primit ajutor și din partea copiilor prezenți în instituție.

Vizitele școlarilor și preșcolarilor vor continua până vineri, în program fiind înscrişi peste 1500 de copii din Navodari. Potrivit calendarului structurii anului şcolar, “Şcoala Altfel” se desfășoară în perioada 18-22 aprilie şi cuprinde diverse activităţi extracurriculare.

În perioada 23 aprilie – 3 mai 2016 este programată vacanţa de primăvară, iar  pe 4 mai copiii se întorc la şcoală. Potrivit calendarului pentru anul şcolar în curs, vacanţa de vară va debuta pe 25 iunie  și se va încheia pe 11 septembrie, când începe următorul an şcolar.

Reporter: Alina Brumaru ; Imagine: Valentin Cringasu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.