Surprize pentru angajatele Petromidia

Primăvara a început cu zâmbete pentru mai bine de 600 de doamne și domnișoare care lucrează în Rafinăria Petromidia Năvodari. Mare le-a fost surpriza atunci când, la intrarea în ture, au fost întâmpinate cu mărțișoare de ciocolată de managementul companiei, dar și de specialiștii din rafinărie și Petrochimie.

Femeile reprezintă 30% din angajații de pe platforma Petromidia, iar aportul lor este unul vital, în segmentele de rafinare, petrochimie, la Rompetrol Quality Control, Midia Marine Terminal și alte departamente sau subsidiare.

„Nu trebuie să uităm niciodată să le respectăm pe cele care ne sunt alături, fie că vorbim de viața de familie, fie că ne sunt colege. Ele sunt puternice timp de 365 de zile, în fiecare an, așa că merită să știe, poate chiar mai des, că sunt apreciate. Pe această cale, noi vrem să le mulțumim că sunt lângă noi și sperăm să lucrăm împreună la fel ca până acum: cu zâmbetul pe buze, eficient și determinați”, a declarat Yedil Utekov, director general Rompetrol Rafinare.

Rompetrol Rafinare este unul dintre cei mai mari contributori la bugetul de stat al României, numai anul trecut au plătit prin taxe și impozite nu mai puțin de 1.5 mld USD. Prezența Rompetrol în regiune s-a tradus, de-a lungul timpului, într-un impact pozitiv, atât la nivel economic, cât și pentru comunitățiile din zonă.

Redactor: Sondra Sandu