Surprize la examenul auto

Cei care urmau să susțină astăzi examenul teoretic pentru obținerea permisului de conducere nu au mai putut da această probă. Și asta din cauza faptului că sistemul informatic de la Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor. La Constanța zeci de oameni au stat la rând și au așteptat ca probleme tehnice să fie rezolvate, însă fără succes.

Problemele tehnice apărute luni dimineață la sistemul informatic naţional al Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor a dat peste cap activitatea în toate centrele din țară. Astfel, nu s-au putut susține probele teoretice ale examenului pentru obținerea permisului auto.

De-a lungul timpului au mai existat, așa cum susține șeful serviciului Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Constanța, mici probleme la sistemul informațional, însă acelea au repediate în doar câteva minute.

Constănțenii au stat ore în șir la rând pentru a-și depuse dosarul, iar coada se întindea pe câțiva metri. Nervii acestora fiind întinși la maxim.

Reporetr: Cerasela Videanu ; Imagine: Adrian Florea