Surpriză pentru un traficant de droguri din Medgidia

Acesta își aștepta clienții în mașină, însă, în locul lor au venit mascații, care l-au și săltat. Oamenii legii au găsit asupra lui aproape 100 de grame de droguri.

Polițiștii de la Crimă Organizată, coordonați de procurorii DIICOT au reușit, miercuri, 10 august, să prindă în flagrant un cunoscut traficant de droguri de risc, după ce acesta a fost filat mai multe luni.  Bărbatul de 30 de ani se afla în mașină, pe DN 22C, și aștepta un client căruia trebuia să-i vând o cantitate de cannabis. Numai că, în locul clientului, au venit mascații. Oamenii legii i-au răscolit mașina și au găsit circa 90 de grame de cannabis. Individul a fost urcat în duba poliției și dus la audieri. În tot acest timp, alți polițiști făceau percheziții la alte trei locuințe din Medgidia, folosite de suspect, unde au găsit și indisponibilizat suma de 16.800 lei, bani obținuți în urma comerțului de droguri.

Procurorii DIICOT Constanța au dispus, inițial, reținerea pentru 24 de ore, iar joi, suspectul a fost prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă, pe numele lui fiind emis mandat pentru 29 de zile, fiind acuzat de trafic de droguri de risc.

Redactor: Daniel Albu