Surpriza de proportii pentru copiii de la centrul de plasament Micul Rotterdam

Acestia au fost vizitati de fosta campioana olimpică și mondiala, la gimnastica, Andreea Raducan. Fosta sportivă, actuală jurnalistă de sport, desfasoara o campanie umanitara ai cărei beneficiari sunt copiii. Fiecare a primit căciuliţe călduroase imprimate cu numele campaniei „Dăruieşte un zâmbet şi primeşti mii”.

Bucurie fara margini pentru copiii de la centrul de plasament Micul Rotterdam. Micutii au primit vizita fostei campioane olimpice de la Sydney și multiplă campioană mondială, la gimnastica, Andreea Raducan. Aceasta le-a vorbit copiilor despre beneficiile practicării unui sport, dar şi despre perseverenţă, curaj şi dorinţa de a fi cel mai bun. Şi pentru a păstra o amintire a momentelor speciale petrecute cu această ocazie, micuții au primit căciuliţe călduroase imprimate cu numele campaniei „Dăruieşte un zâmbet şi primeşti mii”.

Pentru multi dintre copii, indeosebi pentru fete, fosta sportivă este un model de viata. In aceste conditii, toti cei 60 de copii din centru au ascultat cu mare atentie sfaturile Andreei pentru a-i calca pe urme.

Incurajarile sunt binevenite pentru acesti copii care nu au parte de sprijinul familiei.

După lecţia de viaţă primită de la Andreea Răducan, copiii au mers la Complexul Muzeal de Ştiinte ale Naturii, unde au vizitat Microrezervaţia şi au asistat la reprezentaţiile de la Planetariu şi Delfinariu.

Reporter: Camer Nita ; Imagine: Narcis Verdes