Surpriză culinară la spital (VIDEO)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=J2tpw67Eb6w[/youtube]Pacienţii Spitalului Clinic Județean Constanța şi cei internaţi la boli infecţioase s-au bucurat astăzi de un meniu special. Escalop de porc cu piure sau ciorbă ţărănească se numără printre bucatele pregătite de Adormirea Maicii Domnului pentru bolnavii constănţeni.

Firma care se ocupă cu furnizarea hranei către unitatea spitalicească i-a surprins plăcut pe pacienți de Ziua Marinei. De la escalop din cotlet de porc, grătar, budincă de paste şi până la pepene sau alte fructe, pacienții au servit bucate care mai de care mai gustoase.

Micuții internați în spital au avut și ei parte de surprize. Au primit dulciuri, cărți și creioane colorate toate din parte unui clovn hazliu.

Nu este prima dată când firma care se ocupă cu furnizarea hranei la Spitalul Judetean Constanţa îi surprinde plăcut pe pacienți. În general de sărbători meniul bolnavilor este schimbat, însă cu respectarea strică a dietelor prescrise de medici in functie de afectiuni.

Reporter: Camer Negip ; Imagine: George Dima

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.