Surprins de jandarmi când își făcea un joint

Un tânăr care își confecționa un joint a dat nas în nas cu jandarmii Grupării Mobile Constanța. La vederea echipajului, acesta a încercat să se facă nevăzut, însă nu a avut  succes. Oamenii legii l-au somat  și au găsit asupra lui mai multe plicuri cu substanțe psihoactive.

Un echipaj de jandarmi al Grupării Mobile Constanţa, care se aflau duminică, 18 decembrie, în misiune de asigurare a ordinii publice în zona Casa de Cultură, au observat o persoană care îşi confecţiona o ţigaretă artificială. Nu ar fi nimic ieșit din comun, însă, ceea ce le-a atras atenția jandarmilor a fost ca la vederea echipajului, tânărul de 25 ani a aruncat ţigareta şi a mărit ritmul de mers. A fost somat, s-a oprit şi i s-a făcut controlul corporal sumar şi al bunurilor pe care le deţinea.

Asupra acestuia, oamenii legii au mai găsit patru pliculeţe autosigilante transparente cu substanţă vegetală de culoare verde şi o cutie metalică pentru confecţionat ţigarete.

Pliculeţele autosigilante şi cutia metalică găsite asupra lui au predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate  Constanţa,  în vederea continuării cercetărilor.

Redactor: Daniel Albu