Suporterii au umplut localurile

Microbiștii au umplut localurile din Constanța, pentru a urmări meciul reprezentantivei României împotriva Ungariei. Trăirile au fost la intensitate maximă, dar scorul de egalitate de la finalul meciului nu i-a mulțumit deloc pe suporterii naționalei.

A curs cu sute de litri de bere în localurile din Consțanța. Cu mic, cu mare, constănțenii au luat cu asalt terasele pentru a urmări o înfruntare ce se anunța deosebit de interesantă, între reprezentativele de fotbal ale României și Ungariei, mai ales din prisma orgoliilor. Microbiștii au trăit fiecare minut al partidei, iar ratările i-au adus la exasperare pe unii suporteri, mai pătimași.

Mingea nu a vrut cu niciun chip să intre în vreuna din porți așa că meciul s-a terminat nedecis, 0-0. Suporterii români s-au arătat dezamăgiți de prestația tricolorilor, care ar fi putut scoate un rezultat mult mai bun. Și în aceste împrejurări însă, toți speră la o calificare.

Acesta este însă doar începutul. Luni, suporterii vor avea un nou motiv să se întâlnească, și asta pentru că naționala României va juca împotriva Greciei.

Reporter: Bogdan Bolojan ; Imagine: Cristian Rizea