Suplimentări de trenuri, între 13 și 16 august

Pentru a veni în întâmpinarea solicitărilor din perioada minivacanței de ”Sfânta Maria”, CFR Călători va mări capacitatea de transport spre diferite destinații și va face suplimentări de trenuri.

CFR Călători anunță că, în zilele de 13, 14 și 15 august, capacitatea de transport se va suplimentă pe rutele București Nord — Brașov, București Nord — Suceava, Timișoara — Iași, Timișoara — Iași, Cluj-Napoca — Galați, Cluj-Napoca Sighetu Marmației, Cluj-Napoca Sighetu Marmației și Cluj-Napoca — Bistrița Nord. Trenurile către și dinspre litoral rămân aceleași, circulând în regim de sezon estival.

CFR Călători pune la dispoziția călătorilor mai multe facilități, constând în reduceri pentru grupuri, minigrupuri, pentru cei care cumpără bilete dus-întors sau cei care folosesc cardurile  ”Tren Plus”, ”Tren InterRegio” sau ”Tren Regio”. De asemenea, se vor face reduceri de weekend, cuprinse între 31 și 56 la sută, la trenurile InterRegio care circulă pe Valea Prahovei, pe rute între Sinaia — Brașov și retur, în zilele de vineri până duminică.

Redactor: Daniel Albu