Sunwaves 2012, în weekend la Năvodari (VIDEO)

A început numărătoarea inversă, până la unul dintre cele mai așteptate evenimente ale verii, festivalul Sunwaves. Iubitorii de muzică electronică vor avea parte de 3 zile magice în care noaptea se va contopi cu zorii zilei, iar întreaga plaja va vibra pe ritmurile muzicii.

Plaja din Năvodari va deveni un curcubeu de lumini în acest weekend. Cei mai buni dj din lume promit distracție pe măsură la cel mai așteptat festival de muzică electronică al verii. Fiecare ediție a Sunwaves întrece cu mult așteptările celor prezenți iar ceea ce la început se anunţă a fi un weekend reușit, organizatorii reușesc să dovedească că poate fi mai mult de atât. Iubitorii de muzică electronică promit să ia cu asalt plaja din Năvodari. Numai pe rețelele de socializare mii de oameni au confirmat prezența la grandiosul eveniment. Sunwaves a ajuns la cea de a doisprezecea ediție şi are toate șansele să marcheze încă o reușită dacă ținem cont de numele mari ale muzicii ce vor mixa la platane.

După mult de 20 de ani de activitae, un fenomen în sine, legendarul Richi Hawtin revine  în România, după ce a împărțit scena cu Marco Carola la ediția numărul nouă a festivalului Sunwaves.. Așa cum ne-a obișnuit,  celebrul dj și producător nu vine nici de această dată cu mâna goală, ci cu noul său concept pentru muzică electronică: ENTER. Din line-up-ul acestei ediții vor mai face parte și alți dj consacrați cum ar fi John  Digweed, Ali Nasser, Herodot, Mahony și mulți alții. Biletele în avans costă 45 de lei, la fața locului prețul oscinlând în funcție de oră.

Reporter: Camer Negip ; Imagine: Bogdan Grigorescu