“Sunt pregătit să demisionez dacă situaţia nu va fi rezolvată”

Acestea sunt cuvintele preşedintelui PDL Constanţa, care pare să se angajeze trup şi suflet în soluţionarea revendicărilor sindicaliştilor din port. Aceştia cer demiterea conducerii Administraţiei Porturilor Maritime Constanţa şi spun că vor face orice le stă în putere ca să fie ascultaţi.

De aproape 6 săptămâni, acestea sunt sunetele care răsună, în fiecare zi, în portul Constanţa. Sindicalişti cer demiterea directorului APMC, Aurelian Andrei Popa, pe care îl acuză de încălcări repetate ale Codului Muncii.

Revendicările sindicaliştilor au fost preluate de liderul PDL Constanţa şi transmise la conducerea partidului de la Bucureşti. Preşedintele organizaţiei judeţene a Partidului Democrat Liberal nu exclude o posibilă demisie din toate funcţiile politice în cazul în care colegii lui din capitală nu vor soluţiona problema.

Conducerea filialei judeţene a Partidului Democrat Liberal a cerut demiterea lui Aurelian Andrei Popa şi ministrului Transporturilor, aflat în vizită la Constanţa săptămâna trecută.

Reporter: Cristina Plesca ; Imagine: Iulian Virlan