Sudul litoralului, sub zăpadă

Sudul litoralului este, de joi seara, îngropat în zăpadă. Portul maritime Mangalia a fost închis, iar viscolul dă de furcă şoferilor care au avut curaj să iasă cu autoturismele pe străzile Mangaliei şi ale staţiunilor din zonă. Responsabilii din cadrul Comandamentului Local pentru Situaţii de Urgenţă spun că toate instituţiile de la nivel local, având competenţă în cadrul Comandamentului, sunt pregătite să intervină în cazul unor evenimente neplăcute.

Potrivit directorului Poliţiei Locale Mangalia, Mihai Angelescu, încă de la primele ore ale dimineţii s-a acţionat cu mai multe utilaje de deszăpezire, pe străzile Mangaliei şi în staţiune.

Doar două incidente au fost semnalate în cursul acestei zile şi potrivit şefului poliţiei locale, acestea au fost rezolvate la timp.

Cetăţenii pot lua legătura, telefonic, în orice moment, cu reprezentanţi ai instituţiilor care asigură centre de permanenţă pentru a face orice sesizare în legătură cu problemele cauzate de vremea nefavorabilă

Primăria Mangalia – 0756 201 202; Dispecerat Poliția Locală Mangalia 0756 201 404

Poliţiştii recomandă tuturor cetăţenilor să evite, pe cât posibil, deplasările în afara localităţii.

Reprezentanţii spitalului din localitate precizează că instituţia este dotată cu necesarul de medicamente şi dispune de aparatura necesară pentru a asigura urgenţele. De asemenea, pacienţii dializaţi vor fi sub supraveghere medicală permanentă.

Redactor: Mihaela Dubei-Marin