Sub roțile tirului

Un ofițer de la brigada mobilă de jandarmi din Constanța a sfârșit tragic seara trecută, după ce mașina pe care o conducea  a intrat pur și simplu sub roțile unui TIR. Bărbatul nu a avut nicio șansă. Martorii spun că șoferul mastodontului ar fi încercat să întoarcă pe linia continuă. Polițiștii iau în calcul însă și alte variante. Jandarmul a lăsat în urma lui doi copii minori.

Oamenii spun că jandarmul, aflat în timpul liber, plecase de la ziua unuia dintre copiii săi, pe care o sărbătoreau la un popas situat la intrarea în localitatea Valu lui Traian. Vroia să meargă să cumpere un pachet de țigări când s-a produs nenorocirea: un TIR a vrut să întoarcă pe linie continuă iar jandarmul a intrat în plin.

Șoferii care treceau prin zonă au oprit și au sunat la 112. Mai multe echipaje de la descarcerare și ambulanță au sosit imediat la locul tragediei. Din păcate, bărbatul era deja mort.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă șoferului de TIR, dar cercetările continuă… Se ia în calcul și situația ca acesta să fi fost parcat pe marginea drumului și să nu se fi asigurat în momentul în care a vrut să revină în trafic. Bărbatul decedat era angajat al Grupării mobile de Jandarmi din Constanța. Avea 41 de ani, era căsătorit și era tatăl a doi copii.

Redactor: Oana Jărloianu