Studenţii Academiei Navale Mircea cel Bătrân din Constanţa fac impresie bună

Oaspeții au fost invitați la un antrenament pe mare tocmai ca să vadă cum sunt instruiţi, practic, studenții Academiei Navale Mircea cel Bătrân. Aceasta după ce, timp de o săptămână, au luat contact direct cu cadeții români. Profesorii străini fac parte din universităţile partenere din Turcia, Bulgaria, Georgia, Kazahstan, Olanda şi Franţa ale Academiei Navale „Mircea cel Bătrân”.

De la bord nu au lipsit invitați de rang diplomatic. Ambasadorul Regatului Norvegiei la București a răspuns invitației care a marcat aniversarea a zece ani de la înființarea Consulatului de la Constanța.

Cercetarea ştiinţifică desfăşurată de cadrele didactice, specialiştii şi studenţii academiei este una din componentele activităţii care a conferit instituţiei vizibilitate şi prestigiu pe plan naţional şi internaţional.

Florin este cel mai tânăr ofițer de pe Bricul Mircea. A dat examen și s-a angajat imediat după absolvirea Academiei.

Oaspeții, dar și gazdele au avut parte de o surpriză plăcută imediat după desprinderea de la cheu. Bricul Mircea a fost însoțit o bucată bună de drum de un banc de delfini, veniți parcă să salute participanții la mica croazieră!

Reporter: Cosmin Bele ; Imagine: Alex Ionescu