Străzile din Medgidia, în grija cui?

În mai multe cartiere din Medgidia,  oamenii se plâng că multe dintre străzile urbei arată ca în Evul Mediu. De cum intri în cartierele mărginașe te afunzi în bălți, hârtoape și nămol. Chiar dacă suntem în secolul XXI, multe dintre străzi sunt pline de gropi, iar apa le intră oamenilor în curți la fiecare ploaie. Supărați locuitorii arată cu degetul spre cei aflați la cârma orașului care au uitat de promisiunile făcute înainte de alegeri.

Cetățenii din zona de nord se plâng că primăria înfrumuseţează doar centrul orașului, iar ei merg zilnic prin noroi și își rup autoturismele în craterele din asfaltul măcinat. Deși asfaltarea le-a fost promisă de mai mulți primari, străzile pe care locuiesc au rămas tot cum erau și se transformă la fiecare ploaie în mlaștini. Și cum în cartier locuiesc și persoane cu handicap oamenii au ajuns la disperare.

Pe străzi ca Rândunelelor sau Pescărușilor gropile noi sau cele vechi, adâncite de la an la an, „se lăfăie“ în toată splendoarea lor. Zona este tot mai greu de tranzitat. Cu toate că oamenii au făcut solicitări administrației locale situația nu s-a schimbat de ani buni

Tot mai multe străzi din Medgidia sunt pete neagre pe imaginea orașului, iar gropile sunt un coșmar pentru cetățeni. Locuitorii au ajuns să-și dorească un minim de confort în ceea ce privește infrastructura: străzi asfaltate și curate pentru că toate acestea sunt plătite de ei din taxe și impozite.

Redactor: Daniel Albu