Străzi uitate de autorități?!

În Medgidia secolului XXI există încă drumuripentru care asfaltul este o necunoscută sau o frumoasă amintire. Este și cazul străzilor Răzoare, Merilor și Siretului. Oamenii vorbesc despre promisiuni uitate ale autorităților. Cu toții se simt marginalizați și spun că nu este normal să se întâmple așa câtă vreme ei plătesc taxe și impozite.

Zona Rotunda, strada Răzoare – intersecție cu strada Siretului. Pe câteva porțiuni, drumul dispare parcă încetul cu încetul, din cauza asfaltului distrus. Mai mult, există locuri în care strada a devenit o adevărată capcană pentru șoferi.

Cine se încumetă să circule cu mașina pe strada Merilor poate fi premiat, spun oamenii, pentru că nu a fost asfaltată niciodată, iar craterele formate dau mari bătăi de cap șoferilor. Cu toate acestea locuitorii din zonă sunt nevoiți să suporte zi de zi condițiile acestui cartier.

Din păcate autoritățile locale nu aduc vești bune. Momentan nu se știe când se vor asfalta aceste zone.

Au ales să locuiască într-un municipiu. Plătesc taxe și impozite conform standardelor, dar cu toate acestea traiul pe care îl duc este unul de ev mediu și nicidecum cel promis. Cetățenii încă mai așteaptă ca și în cartierele lor mărginașe sau nu, să se realizeze ceea ce s-a promis și nimic mai mult! Cu toții sunt de părere că într-un oraș care se vrea european trebuie să existe măcar asfalt pe străzi.

Redactor: Ana Maria Stoica