Știați că… contactul fizic cu alte persoane ne poate modifica nivelul de energie?

Orice atingere a unei persoane transfera energia si incarcatura emotionala a celui ce atinge. De aceea, uneori, dupa atingerea unei persoane, va puteti simti vlaguiti, storsi de vitalitate, sau secatuiti de putere. Prin urmare, astazi vom discuta despre cum ne putem descarca de incarcaturile negative cu care intram uneori in contact.

Cel mai mare organ al corpului este pielea, care este un veritabil receptor.

Orice persoana este expusa transferului energetic negativ, de la atingerile din mijlocul de transport, la salutul obisnuit sau vizita la un specialist. Stresul cotidian, problemele personale, ii energizeaza negative pe cei ce nu fac fata incercarilor momentului.

La contactul cu alti semeni, o persoana incarcata, practic se descarca de aceasta stare de rau, polarizand negativ pe cei din jur, uneori cu consecinte din cele mai dezagreabile si nefaste, si uneori, chiar de durata.

Cei mai expusi sunt cei ce au profesii in care trebuie sa salute des dand mana cu alte personae sau in care atingerile sunt mai dese, precum edilii, ofiterii, persoanele publice, medicii, terapeutii, maseorii, coafezele, frizerii.

Toti acestia si nu numai – chiar si noi toti, trebuie sa ne spalam des pe maini cu apa rece, pentru a se descarca de incarcaturile energetice preluate .

Spalatul des cu apa rece pe maini pana la coate, ajuta la descarcarea radiatiilor si a energiilor negative.

Plimbati-va cu picioarele goale in ape putin adanci ori de cate ori aveti posibilitatea, sau cu picioarele goale pe pamantul umed, iarba, roua sau pietris ud.

Inainte de a face baie in cada, trebuie sa faceti un dus de curatare, pentru a nu sta in apa plina de radiatiile negative preluate peste zi. Apoi, incheiati cu un dus alternativ cald-rece.

Evitati pe cat posibil urcarea parului cu feonul.

Si pe cat posibil, priviti cat mai multe rasarituri de soare.

Acest lucru nu numai ca va curata de raadiatiile negative, dar va inbunatatesc starea psihica si fizica, si in special, sanatatea, care trebuie sa va fie prioritatea numarul 1.