Stelian Ion dezminte acuzele la adresa sa

Stelian Ion, candidatul USR-PLUS la primăria Constanța, a organizat, luni, o conferinţă de presă, în urma unui articol apărut în presă în care este detaliată achiziţia unei garsoniere ANL de către deputat, pe vremea când era avocat la început de carieră.

Conferinţa a fost ţinută chiar în faţa garsonierei sale. Acesta a dorit să demonstreze că acuzele ce i se aduc cu privire la obținerea unei garsoniere ANL în anul 2005 sunt false.

În cadrul aceleeași conferințe de presă, candidatul USR-PLUS a purtat un dialog contondent cu doi reprezentanţi ai presei, care activează în Bucureşti şi care au publicat articole despre garsoniera deputatului. Disputa verbală a ajuns la jigniri.

Stelian Ion a mai afirmat că a început să fie atacat deoarece cei care au interese în zonă nu doresc o schimbare şi vor să îl împiedice să ajungă primarul Constanţei.

De asemenea, candidatul USR-PLUS a mai vorbit despre blatul PSD-PNL din Constanţa, care prevede ca PSD să rămână la Primăria Constanţa, iar PNL să câştige Consiliul Judeţean Constanţa.

Redactor: Oana Jărloianu