Staţiunea Neptun este gazda celei de a VI-a ediții a Festivalului Internațional Crazy Salsa Fest

Pentru a marca demararea festivalului latino, pe scena plutitoare din Portul Turistic Mangalia a fost organizat un spectacol de dans şi muzică în aer liber. La eveniment au fost prezenți artiști din țara și străinătate, precum și trupe de copii de la mai multe școli de dans din România, care au încântat publicul cu momente coregrafice spectaculoase.

Organizatorul “Crazy Salsa Fest“, prof. Ciprian Broască, spune că, la ediţia actuală, dansatorii care au dat curs invitaţiei sale provin din toate colţurile lumii, de la cele mai renumite şcoli de dans.

La Neptun, la festival, sunt invitaţi şi turiştii, dar şi localnicii care doresc să fie iniţiaţi în dansurile latino. Aceştia pot participa, de asemenea, la spectacolele oferite de dansatori la căderea serii.

Pe parcursul celor trei zile, festivalul cuprinde mai multe evenimente de profil, printre care show-uri, workshop-uri, party-uri şi competiţii, cursuri de dans susţinute de instructori renumiţi din ţară şi străinătate, alături de ore de etichetă a dansului. Cunoscuți MC cum ar fi Wilmark, Briggite Christine Preda sau Justinian Radu sunt gazdele acestor spectacole pline de culoare și talent.

Redactor: Mihaela Marin-Dubei