Stațiunea Mamaia nu scapă de restricții

Sezonul estival s-a încheiat, numărul de turiști și de autoturisme a scăzut drastic în stațiunea Mamaia, însă șoferii sunt obligați să circule, în continuare, cu 50 de kilometri la oră. Limita de viteză nu poate fi mărită până când administratorul drumului nu solicită acest lucru poliției rutiere.

Situație atipică pentru circulația autovehiculelor din Stațiunea Mamaia. Cu toate că ne apropiem de 1 octombrie, limita de viteză rămâne aceeași ca pe timpul verii.

Numărul de turiști a scăzut drastic, iar pe bulevardul lat de șase benzi traficul s-a diminuat considerabil. Reprezentanții Poliției Rutiere au declarat că limita de viteză nu se poate modifica decât în momentul în care administratorul drumului le solicită acest lucru. Până în acest moment însă, nu au primit o astfel de cerere, astfel că șoferii vor circula cu viteză redusă în continuare. Mărirea vitezei stă în pixul celor de la Confort Urban, firma care administrează bulevardul Mamaia. Până la data realizării materialului, reprezentanții Primăriei Constanța, de care aparține societatea nu au putut fi contactați pentru un punct de vedere.

Reporter: Bogdan Bolojan ; Imagine: Cristian Rizea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.