Stațiunea Mamaia își impresionează în mod negativ turiștii (VIDEO)

Stațiunea Mamaia este considerată cea mai luxoasă destinație de pe litoralul românesc, însă, când vine vorba de curățenie, își impresionează în mod negativ turiștii. Munții de gunoaie tronează pe plajă, printre sezlongurile extrem de scumpe. Această situație a fost sesizată și comisarilor Garzii de Mediu, care au controlat astăzi aspectul plajei, dar și terasele si cluburile de fite.

Amenzi in valoare de 1 miliard de lei vechi! Atât au obținut comisarii Gărzii de Mediu în urma sancțiunilor aplicate pentru mizeria din statiunea Mamaia. Controlul inspectorilor  a început dis de dimineata, iar primii luati la întrebări au fost angajații cluburilor de fițe.

Deși foarte căutate de amatorii de petreceri incendiare, celebrele cluburi sunt înconjurate de o mizerie greu de descris. Angajații Gărzii de Mediu spun că nu este pentru prima data când patronii localurilor sunt amendați. Și plaja din stațiune  a intrat în vizorul comisarilor.

Turiștii sunt nemulțumiți de mizeria întâlnită la tot pasul. Mai ales că plătesc bani grei pentru un sejur la mare.

Comisarii Garzii de Mediu sustin ca vor verifica sectoarele de plaja pina la sfarsitul sezonului estival, iar amenzile pentru gunoaiele nesortate pe categorii pornesc de la 1000 ron.

Redactor: Raluca Damian