Staţiunea Mamaia a bifat încă un weekend de distractie pe litoral (VIDEO)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=t1mGlAZBbEg[/youtube]Plajele au fost pline, la fel şi cluburile şi barurile, iar ziua la terase turiştii au mâncat pe săturate. Pentru că este sfârşit de sezon preţurile au fost mai mici.

Evenimentele din staţiunea Mamaia au debutat incă de noaptea trecură, iar tinerii au aşteptat zorii zilei pe plajă, unde distracţia a continuat indifferent de vreme.

După o seara incendiară, turiștii au vrut să facă o baie în mare. Până aici nimic neobișnuit, numai că paharele în plus și-au spus cuvântul iar până la producerea unei tragedii nu a mai fost decât un pas. Asta a simțit-o pe pielea lui un tânăr care putea să își piardă viața dacă nu interveneau în timp util salvamarii.

Acesta nu este singurul caz. De la primele ore ale zilei salvamarii au intervenit de mai multe ori pentru a-i salva pe turiștii care se avântă în mare sub inflența băuturilor alcoolice.

Weekend-ul se anunță incendiar în continuare. Astăzi este cea de a  doua zi a festivalului Sunwaves, unul din cele mai așteptate evenimente ale verii. Iubitorii de muzică electronică vor avea parte de 3 zile magice în care noaptea se va contopi cu zorii zilei, iar întreaga plaja va vibra pe ritmurile muzicii. Sunwaves a ajuns la cea de a doisprezecea ediție şi are toate șansele să marcheze încă o reușită dacă ținem cont de numele mari ale muzicii ce vor mixa la platane. După mult de 20 de ani de activitae, un fenomen în sine, legendarul Richi Hawtin revine  în România, după ce a împărțit scena cu Marco Carola la ediția numărul nouă a festivalului Sunwaves.. Așa cum ne-a obișnuit,  celebrul dj și producător nu vine nici de această dată cu mâna goală, ci cu noul său concept pentru muzică electronică: ENTER. Din line-up-ul acestei ediții vor mai face parte și alți dj consacrați cum ar fi John  Digweed, Ali Nasser, Herodot, Mahony și mulți alții.

Reporter: Camer Negip ; imagine: Bogdan Grigorescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.