Mamaia – stațiunea de cinci stele

Romanii cu dare de mana nu trebuie sa plece pana in tarile din Emirate, Republica Dominicana, ori in insulele indepartate  din Bali. Pot avea acum toate acestea si la Mamaia. Hotelierii  sunt gata sa le ofere camere spatioase cu vedere la mare si tratamente corporale revolutionare. Luxul insa se plateste iar tarifele pot depasi chiar si 1000 de euro pe noapte.

Unul dintre cele mai spectaculoase dar si printre cele mai scumpe apartamente se gaseste evident in partea de nord a statiunii Mamaia. Are un dormitor imens, un living decorat la recomandarea unui designer  cu mobilier clasic cu influente orientale dar si o baie care se intinde pe toata lungimea dormitorului.

Preturile sunt si ele pe masura: 1.000 de euro pe noapte insa in tarif sunt incluse toate mesele iar cei care vin cu copiii la mare ii pot lasa in grija unor bone.

In centrul statiunii Mamaia, la un hotel de patru stele, oaspeții care stau în apartamentul prezidențial sunt răsfățați cu tratamente de relaxare și tonifiere gratuite la centrul spa. De curand hotelul a lansat chiar si un pachet VIP, al carui pret porneste de la 5800 de lei si poate ajunge pana la 12.000 de lei.

La Mamaia nu doar hotelurile cu multe stele pe frontispiciu practica astfel de tarife. In aceasta locatie, spre exemplu, turistii pot inchiria un apartament de lux cu trei camere contra sumei de 2000 de euro pentru doua nopti.

Hotelierii de la malul marii spun ca cererea pentru astfel de apartamente este in continua crestere. Dovada sta si faptul ca pana la sfarsitul verii toate sunt rezervate.

Redactor: Andreea Barbu