Stațiile de autobuz din Medgidia sunt impracticabile

La Medgidia, oamenii sunt nemulțumiți de faptul că mormanele de zăpadă îi împiedică să folosească stațiile de autobuz.  Oamenii sunt conștienți că, întradevăr, iarna nu-i ca vara şi după un viscol este normal să existe zăpadă, însă e anormal că, la câteva zile după viscol, stațiile de autobuz nu sunt curățate.

Locuitorii municipiului Medgidia sunt supăraţi pe autorităţi pentru faptul că staţiile pentru transportul public nu sunt curăţate de zăpadă. Unele puncte de oprire au devenit o adevărată provocare pentru cei care folosesc mijloacele de transport în comun. Atât la urcare, cât şi la coborâre, oamenii sunt nevoiţi să păşească direct în grămezile de zăpadă.

Cei mai supăraţi sunt vârstnicii. Ei nu reuşesc nici să urce în maxi-taxi, nici să traverseze strada. Oamenii arată cu degetul spre Primărie şi spun că aceasta ar trebui să ia măsuri urgent pentru ca zăpada să fie curăţată în toate staţiile de transport în comun și la trecerile pentru pietoni.

Mormanele de zăpadă care s-au strâns în multe zone din oraș le-au adus bucurie copiilor, însă le-au creat dificultăți pietonilor din Medgidia. În condițiile în care, în următoarea perioadă, în Dobrogea vor fi ninsori și viscol oamenii se gândesc cu groază la modul în care se va circula în oraș.

Redactor:Daniel Albu