Start programului ”Litoralul pentru toți”

Federația Patronatelor din Turismul Românesc derulează programul „Litoralul pentru Toți“, ediția de toamnă 2017. Acesta se derulează în perioada 28 august – 1 octombrie, cu posibilitatea de prelungire, potrivit reprezentanților Federației.

S-a dat startul programului ‘Litoralul pentru Toți’, care permite, anual, turiștilor cu venituri modeste, să beneficieze de sejururi la mare, în extrasezon, la prețuri mici. Astfel, în această perioadă se așteaptă un nou val de turiști.

Pentru zona Mamaia — Constanța — Eforie tarifele maximale pentru această ediție, la sejur 6 nopți/persoană, se încadrează între 250 lei, la hotel de o stea, și  605 lei, la hotel de 5 stele.

  • 205 lei la Hotel o stea, fara mic dejun,

  • 235 lei la Hotel 2 stele, fara mic dejun,

  • 265 lei la Hotel 3 stele, fara mic dejun,

  • 315 lei la Hotel 2 stele cu mic dejun,

  • 425 lei la Hotel 3 stele cu mic dejun,

  • 485 lei la Hotel 4 stele, cu mic dejun,

  • 605 lei la Hotel 5 stele, cu mic dejun.

Pentru sudul litoralului, tarifele maximale pentru această ediție pornesc de la 159 lei de persoană pentru un Hotel de o stea, fără mic dejun, și ajung la 469 lei pentru un Hotel de 5 stele cu mic dejun.

„Sejurul minim este de 6 nopți, dar se pot valorifica și sejururi mai mari. Pentru prestatorii care oferă servicii de cazare cu mic dejun sau all inclusive, valoarea mesei va fi stabilită de fiecare prestator în parte. Sejururile achitate nu sunt transmisibile și nu se permite restituirea sumelor plătite decât în condițiile legii. Oferta va fi valorificată numai prin agențiile de turism, relația contractuală realizându-se între agenție și turist, respectiv între hotel și agenție. Referitor la tarifele practicate, menționăm că FPTR propune păstrarea tarifelor de la ediția precedentă, precum și diferențierea pe fiecare categorie de clasificare și între stațiunile din nordul și sudul litoralului“, se menționează pe site-ul oficial al Federației.

Sistemul de vânzare a programului ”Litoralul pentru Toți” este ”primul venit, primul servit”. Acesta se derulează în perioada 28 august – 1 octombrie, cu posibilitatea de prelungire.

Redactor: Daniel Albu