Start pentru înscrierile în tabere

Încheierea anului școlar este momentul asteptat de copii din două motive: nu vor mai fi nevoiți să facă teme și se dă startul taberelor pentru elevi. Pentru 850 de lei, ei pot sta o săptămână în natură, unde îmbină activități artistice, sportive și cultural, care îi ajută să-și descopere pasiunile, și se pot dezvolta din punct de vedere social, fizic, emoțional și psihic.

Vacanța de vară bate la ușă, iar copiii visează deja în ce tabără vor merge anul acesta. Elevii pot merge în tabere de artă și cultură în natură, care se bucură de un real succes în ultimii ani. Agențiile specializate propun și în acest an destinații atractive, unde cei mici îmbină studiul cu distracția, iar la final  se întorc acasă cu noi cunoștințe prețioase. În sejurul de șapte zile, cei mici nu vor avea timp de tabletă sau telefon mobil, și asta pentru că programul propus include activități interesante și diversificate adaptate vârstei.

Copii cu dezabilități pot merge și ei în tabere speciale. Cheltuielile sunt suportate de către minister. Tabere gratuite sunt și cele sociale de care vor beneficia copii ce provin din medii defavorizate.

Până acum au fost înregistrate aproximativ 2.000 de cereri pentru taberele de la malul mării, însă este de așteptat ca acest număr să crească în perioada imediat următoare.

Repoprter: Cerasela Videanu ; Imagine: Adrian Florea