Stagiunea de toamnă

Mari producții artistice vor ajunge în acest sezon la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța. De la Festivalul de Teatru Independent „Jean Constantin” până la reprezentația Orchestrei din Viena, toate vor veni în atenția publicului iubitor de frumos.

De multe ori se adeverește vorba românească „Unde te aștepți mai puțin găsești minunea!”. Este și cazul Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța care în ciuda aspectului mai puțin atrăgător reușește să găzduiască unele dintre cele mai valoroase producții artistice teatrale.

Ne-am întrebat și noi de ce clădirea nu primește reparații. De ce nu reprezintă un centru cultural în adevăratul sens al cuvântului fără a fi nevoie de compromisuri, cum ar fi spațiile date spre închiriere cu diferite destinații, fără legătură cu  arta.

Festivalul de Teatru Independent „Jean Constantin” deschide această stagiune în data de 22 septembrie. Piesa “Actrițele” cu Florina Cercel și Carmen Tănase, spectacolul oferit de Teatrul Țigănesc din Moscova și multe alte distribuții grandioase vor urca pe scenă până la sfârșitul acestui an.

Reporter: Sondra Sandu ; Imagine: Zarif Armanbet