Stagiunea de iarnă a Teatrului de Stat din Constanța

Două comedii și o dramă documentată sunt  piesele de teatru ce vor deschide stagiunea de iarnă a Teatrului de Stat din Constanța.

Teatru de Stat Constanța,  propune pentru acest sfârșit de săptămână, spectacole deosebite, cum ar fi: Titanic Vals, Jurnal de România și Cea mai frumoasă soție.

  • Vineri, 12 ianuarie, de la ora 19.00, revine în forță Titanic Vals de Tudor Mușatescu, avându-l ca protagonist pe îndrăgitul actor Liviu Manolache, în rolul candidatului fără voie, Spirache.
  • Sâmbătă, 13 ianuarie, de la ora 19.00, drama documentară Jurnal de România. Constanța îşi aşteaptă publicul pentru a-l confrunta cu adevărul oraşului său.
  • Duminică, 14 ianuarie, la ora 19.00, spectacolul „Cea mai frumoasă soție, este o comedie de situație din lumea burgheziei pariziene.

Dacă piesa de vineri este o comedie despre soarta unui om bun, dornic să împace pe toată lumea, regizoarea Carmen Vidu, a distribuit şase actriţe care se joacă pe ele însele, în Jurnal de România. Constanța, ce va avea loc sâmbătă. Iar sfârșitul de săptămână se va încheia cu o intriga ce se țese în jurul unei preafrumoase femei, curtate de toți bărbații din jurul ei.

Redactor: Sondra Sandu