Spuma Party, la Eforie Aqua Park

Weekend-ul a fost incendiar pentru turiștii aflați la Eforie Aqua Park.  Clienții parcului acvatic au avut parte de o petrecere inedita … in spuma care a curs mai ceva ca la Hawaii, iar turistii au dansat minute bune pe acorduri de saxofon.

Spuma Party este un element nelipsit de la petrecerile private. Cu ajutorul unui tun special, de mare presiune, “baia” de spumă la piscină este o senzație de neuitat. Așa cum era de așteptat, oamenii s-au înghesuit să profite de acest moment.

Turiștii s-au arătat încântați de acest gen de distracții acvatice, combinate cu multă spumă și, așa cum era de așteptat, cei mai bucuroși au fost copiii.

Atmosfera a fost întreținută de cunoscutul artist constănțean Mr. Saxobeat, care i-a mobilizat pe cei prezenți, într-un mod electrizat.

Chiar dacă sezonul estival se apropie de sfârșit, surprizele nu s-au terminat la Eforie Aqua Park. Organizatorii pregătesc celor care iubesc acest gen de distracții acvatice noi și noi activități. Pentru cei interesați, parcul acvatic este situat în stațiunea Eforie Nord, aleea Belona nr. 16, între Plaja Belona, hotelul Europa și lacul Belona și este deschis zilnic, între orele 9-18.

Reporter: Cristina Niță ; Imagine: George Dima