Spulberata de pe trecere de pietoni (VIDEO)

A fost de ajuns o clipă de neatenţie pentru ca o tânără din Constanţa să ajungă în stare gravă la urgenţă. Aceasta a fost lovită de un autoturism, în timp ce traversa regulamentar pe o trecere de pietoni de pe Soseaua Mangaliei.

Martorii spun ca soferul circula cu viteza si nici macar nu a încetinit în apropierea trecerii. La locul accidentului politistii de la Rutiera nu au gasit niciun fel de urme de cauciucuri pe sosea.

Echipajul SMURD sosit la fata locului a preluat-o pe femeie, in stare critica, si a transportat-o de urgenta la spital.

Medicii fac tot posibil pentru a o aduce pe linia de plutire, insa fractura cerebrala pe care a suferit-o nu ii da femeii prea multe sanse de supravietuire.

Familia tinerei a venit intr-un suflet la Urgenta Spitalului Clinic Judetean Constanta. Medicii au constatat cu stupoare ca este vorba despre fiica uneia dintre colegele acestora. Mama victimei este asistenta medicala in unitatea sanitara constanteana, iar vestea ca fata ei se afla intr-o stare deosebit de grava a devastat-o.  Femeia si-a pierdut cunostinta in fata spitalului si a fost nevoie de interventia asistentilor unitatii sanitare pentru ca aceasta sa isi revina.

Cat despre soferul care a provocat intreaga tragedie, acesta va trebui sa raspunda penal pentru fapta sa.

Politistii de la Rutiera au deschis o ancheta in cazul accidentului si asteapta acum evolutia starii de sanatate a victimei pentru a realiza incadrarea juridica a faptei savarsite de conducatorul auto.  Şoferul vinovat a fost testat cu aparatul Drager insa potrivit rezultatului  etilotestului, acesta nu a consumat bauturi alcoolice inainte de a se urca la volan.

Inainte cu cateva ore de producerea tragediei de pe Soseaua Mangaliei, un motocilcist a ajuns in Urgenta spitalului constantean cu multiple traumatisme si fracturi dupa ce a fost lovit in plin de un taxi.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Alex Ionescu