Sprijin și recompense pentru năvodăreni

Consilierii locali din Năvodari s-au întrunit în această după amiază într-o ședință extraordinară. Din totalul celor 95 de proiecte de hotărâre incluse pe ordinea de zi unul singur a fost amânat.

Sala de ședințe din cadrul Primăriei Năvodari a găzduit joi după-amiază o ședință extraordnară a Consiliulu Local Orășenesc. Pe ordinea de zi au fost incluse 95 de proiecte de hotărâre, majoritatea fiind inițiate de primarul Nicolae Matei. La propunerea inițiatorului, un singur proiect de hotărârea referitor la acordarea de înlesnri la plata sumelor provenite din raporturi juridice contractuale datorate bugetului local de către o persoană a fost amânat pentru ședința viitoare deoarece avea nevoie de niște completări. Întrunirea aleșilor năvodăreni a fost condusă de consilierul social-democrat Marian Surdu.

Ponderea proiectelor aprobate de consilierilor locali a vizat acordarea unor înlesniri la plata debitelor către bugetul local începând cu această lună pentru 75 de năvodăreni.

De asemenea, aleșii au votat în unanimitate listele de repartizare a locuințelor pntru tineri în regim de închiriere construite prin Agenția Națională a Locuinței.

Reporter: Mihaela Ciorbaru ; Imagine: Andrei Lungu