Sprijin și îndrumare pentru o carieră de succes

Rompetrol, brand-ul de renume al companiei KazMunayGas, deținătoarea pachetului majoritar al celei mai mari rafinării din țară și din partea de centru și de est a Europei și-a deschis brațele pentru a 19-a oară pentru tinerii care își doresc o carieră în domeniul prelucrării zacămintelor naturale.

Gazda festivităților de primire a fost Nicoleta Mihăiță în calitate de coordonator al programului iar evenimentul s-a desfășurat în eleganta Sală Rondă din incinta rafinăriei Petromidia Năvodari.

În an aniversar, când Petromidia împlinește 4 decenii de existență, în cadrul programului de internship au fost acceptați 88 de tineri, unii  absolvenți de liceu și alții studenți la secțiuni de profil. Cinci dintre cei admiși sunt proaspăt absolvenți ai liceului Lazăr Edeleanu din Năvodari. Mai bine de jumătate din totalul celor 88 își vor satisface stagiul de pregătire la Petromidia.

Cu slaganul „Pregătiți pentru carieră”, maratonul celor două luni de practică sub îndrumarea mentorilor a început cu mesajele de bun venit adresate de reprezentanții toturor sectoarelor ce compun întreaga mașinărie Rompetrol. Înainte de acestea s-a făcut o trecere în revistă a întregii istorii a Petromidia de  către Alexandru Nicolcioiu, omul care a pășit aici chiar din prima zi de funcționare, iar șirul primirilor călduroase a fost deschis de managerul general Yedil Utekov.

Atmosfera pe parcursul acelor două ore a fost emoționantă și nu avea cum să fie alta când mesajele principale au fost: voi sunteți cei mai importanți, suntem aici pentru voi, viitorul are rădăcini adânci, aveți încredere în voi-sunteți pregătiți pentru carieră!

Reporter: Sondra Sandu ; Imagine: George Dima