Sprijin pentru o şansă la viata

In urma cu sase luni, Marian era la plaja cu prietenii, pentru a-şi serba ziua de nastere. Tocmai sustinuse proba de bacalaureat la istorie. La fel ca majoritatea tinerilor, ii placeau sariturile in apa. Numai ca ziua de 3 iulie 2013 avea sa se transforme in cosmarul vietii lui. A suferit un traumatism la coloana vertebrala si a ramas paralizat. De atunci, Marian este plimbat prin spitale, diferiti medici isi dau cu parerea despre evolutia starii sale de sanatate, insa nimeni nu pare sa aiba curajul sa faca mai mult pentru acest tanar.

Asa că parintii se gandesc sa mearga cu el in strainatate, dar pentru asta au nevoie ….de o semnatura. In caz contrar, ar trebui sa scoată din buzunar sume exorbitante, bani de care, evident, nu dispun. Tatal este marinar, iar mama a parasit locul de muncă pentru a fi în permaneţă alături de fiul sau. Au vrut sa beneficieze de ajutorul statului, prin formularul E 112 de la Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate, insa niciun medic nu le-a semnat un paragraf esential pentru interventia in strainatate.

Din cauza că formularul E112 nu este completat in totalitate, parintii tanarului solicita sprijinul oamenilor pentru a strânge suma necesară pentru o interventie la o clinica din strainătate, care pentru Marian ar însemna o şansa la viata. Fiecare dintre noi poate sa-l ajute cu o donatie in euro sau in lei la unul dintre conturile bancare.

Cont bancar in EURO : RO 80 RZBR 0000 0600 1321 3942
Cont bancar in RON   : RO 71 RZBR 0000 0600 1251 7838

Pentru a-l ajuta să uite că îşi petrece Crăciunul la spital, prietenii din corul Armonia l-au colindat pe Marian, spre incantarea pacientilor si a cadrelor medicale.

Reporter: Paula Arhip ; Imagine: Adrian Corchie