Sprijin pentru firme

Firmele care vor să se dezvolte și pe plan internațional sunt sprijinite să-și găsească parteneri. Enterprise Europe Network este o rețea mondială ce susține întreprinderile din peste 60 de țări din lume.

Enterprise Europe Network este o inițiativă a Comisiei Europene, fiind cea mai vastă rețea care sprijină întreprinderile, institutele de cercetare, universitățile, dar și centrele tehnologice și agenții de dezvoltare prin cele peste 600 de centre din 60 de țări.

Urmând sloganul “sprijin pentru IMM-uri ambițioase dornice dă inoveze și să se dezvolte internațional”, sunt oferite servicii gratuite pentru clienții din județele Constanța, Tulcea, Brăila și Buzău.

Programul este unul dedicate mediului de afaceri, iar organizațiile ambițioase, cu potential, interesate să se dezvolte international, să participle la întâlniri și târguri international se pot adresa Enterprise Europe Network Constanța care este găzduit de Camera de Comerț Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, pe bulevardul Alexadru Lăpușneanu nr 185A, biroul 11.

Reporter: Cerasela Videanu ; Imagine: Adrian Florea