Sprijin pentru Asociația „Zâmbet și culoare” din Medgidia

Dotări noi în sala de kinetoterapie a Centrului de Zi  „Zâmbet și Culoare” din Medgidia. Cu sprijinul a două firme din municipiu, au fost achiziționate noi aparate indispensabile recuperării fizice a micuților cu probleme locomotorii.

Tratamentul recuperator se va putea face în condiții mult mai bune de acum înainte. Copiii cu nevoi speciale din Medgidia se pot bucura de un ajutor în plus pentru recuperarea lor datorită noilor aparate. Echipa de kinetoterapeuţi care acoperă nevoile de dezvoltare a micuților participă la orele de terapie cu răbdare și atenție.

Achiziționarea noilor aparate a fost posibilă cu ajutorul a doua societăți comerciale din Medgidia. Contribuția acestora a venit ca o mană cerească pentru copiii care vin la centru.

Pentru copii noile aparate sunt o bucurie.

Prin kinetoterapie se pot corecta pozițiile anormale ale coloanei, ale picioarelor sau ale genunchilor. Cu ajutorul acestor dotari speciale și sub îndrumarea atentă a specialiștilor, toți micuții pot beneficia de programe complexe de recuperare medicală gândite și realizate pentru necesitățile fiecăruia.

Redactor: Daniel Albu