Sporturi duse la extrem

Figuri sportive care mai de care mai periculoase și mai spectaculoase au putut fi admirate la unul dintre cele mai importante evenimente dedicate sporturilor extreme. Gravity Summer Jam 2016 a strâns concurenți cu vârste începând de la câțiva anișori până la adulți de peste 30 de ani.

Darius, sau Pikachu, așa cum îl cunosc toți prietenii, a făcut senzație și în finala competiției dedicată sporturilor de adrenalină. Așa se face că prietenii dar și simplii spectatori din tribune au stat cu sufletul la gură pe timpul evoluției tînărului. Ce-i drept, emoțiile și-au spus cuvântul și în cazul lui însă, chiar și așa, figurile pe care și le-a propus să le prezinte publicului au ieșit foarte bine.

Gravity Park din Constanța a fost gazda unuia dintre cele mai importante competiții de sporturi extreme din România.

Iar dacă sportivii fac asta pentru adrenalină și de dragul provocării, cei care au umplut pînă la refuz tribunele concursului recunosc cu mîna pe inimă că nu ar putea să intre în ringul de competiției. Se întrec în urări de susținere, de pe margine.

Și încurajările le-au prins bine competitorilor. Peste 150 de concurenți s-au luptat pentru a ocupa o poziție pe podiumul competiției.

Ediția cu numărul V a Gravity Summer Jam a strâns participanți din mai multe țări Europene printre care și din România, iar sportivii s-au luptat la șase categorii: skate, bike, role, climbing, scooter (trotinete) și parkour.Valoarea premiilor se ridică la peste 6000 de euro.

Reporter: Cerasela Videanu ; Imagine: Adrian Florea