Sportul constănţean, în degringoladă

După ce Curtea de Conturi a interzis Consiliui Judeţean Constanţa să mai finanţeze Club Volei Club Municipal din cauza unui litigiu, viitorul acestui sport la malul mării atârnă de un fir de aţă. Conducerea clubului și o parte din jucători au fost prezenți la şedinţa de consiliu judeţean.

Singura salvare a echipei poate veni de la Consiliul Local Constanţa, ori de la oamenii de afaceri care ar putea contribui cu diverse sume.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean se arată sceptic în ceea ce priveşte o viitoare finanţare din cauza legilor existente in prezent.

În faţa conducerii judeţului şi-au strigat disperarea şi jucătoarele de la echipa de handbal CSU Neptun care sunt neplătite de 5 luni.

Problema se pare că ar fi la nivelul conducerii echipei de handbal, Consiliul Judeţean virând deja sume importante în contul clubului constănţean

Sportul constănţean a ajuns într-o situaţie greu de imaginat. Echipe fanion ca HCM, CVM Constanţa şi CSU Neptun riscă să urmeze soarte echipei de rugby a judeţului care s-a desfiinţat. CVM Tomis Constanţa este deţinătoarea en titre a titlului de campioană a României, reuşind de asemenea eventul campionat-cupă de 5 ori.

Reporter: Bogdan Bolojan ; Imagine: Cristian Rizea